Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravdou je, že krmit cizí zvířata, aniž byste požádala o svolení majitele, skutečně vhodné není - jednou mi takhle kolemjdoucí turista přiotrávil kozu větvičkou buxusu, v dobré víře, že koze chutnala (jsou to mrchy mlsné, čím extrémnější chuť-jehličí, listí stromu aj., tím pro kozu zajímavější). A to Vás neomlouvá ani přítomnost malého dítěte (mnohé Matky si myslí, že takhle jim projde vše-jedna známá nesla dost nelibě, když po ní restaurace chtěla zaplatit míč, který si děti vzaly z venkovního herního koutku a vzdálily se a nechtíc jej zakoply do potůčku(dost vzdáleného,velmi mělkého), kde odplul do neznáma). Z druhé strany zase paní turistce by mělo být po tom, co děláte, kulové....Vše v dobrém, hlavně že jste si to užili.

2 0
možnosti

Děkuji za reakci, pane Macháň! Naše děti dávaly kozám chleba ;-) A co dával ten zbytek mnoha dalších, to je otázka ;-)! Ať se to týká čehokoli, vždy je to o lidech a jejich komunikaci. I negativní věci se dají říct slušněR^:-)

1 0
možnosti

dobře popsaný prožitek, dík za psaní

1 0
možnosti

Dobrý den pane Hummel, děkuji za Váš příspěvek! Jsem ráda, že se Vám článek líbí!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 645x
Jmenuji se Petra, taková normální ženská. Mám běžné ženské starosti, vrtošivé vlastnosti a bezmezně miluji svého nejúžasnějšího syna, bláznivého manžela a praštěného psa.